Έχετε αργό website;

Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν μεγάλη σημασία στην ταχύτητα ενός website. Μεγάλοι χρόνοι φορτώματος της σελίδας, σημαίνει εκνευρισμό του χρήστη, κακή εμπειρία χρήσης και τελικά εγκατάλειψη της σελίδας.

Στην OFB, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας και μία από αυτές είναι να κάνουμε όλες αυτές τις ενέργειες που θα εξασφαλίσουν ότι το website τους θα είναι το ταχύτερο δυνατό.

Και ό,τι τεχνικές εφαρμόζουμε στα websites των πελατών μας, πρώτα τις δοκιμάζουμε στο δικό μας φυσικά.

Καταφέραμε έτσι να έχουμε ένα από τα υψηλότερα σκορ στο gtmetrix(97%) με μέσο όρο το 81%, στο yslow (88%) και στο google pagespeed insights (91%) (Για να πιάναμε το 100% παντού, θα έπρεπε να έχουμε πλήρη έλεγχο του τι φορτώνεται, αλλά μερικά αρχεία είναι εξωτερικά. Το προσπαθούμε όμως)

Εμπιστευθείτε μας, γιατί δεν θα σας δίναμε ποτέ υπηρεσία που πρώτα δεν την έχουμε δοκιμάσει.

ofbspeedtest

(Τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται στις σελίδες μετρήσεων, είναι στιγμιαία και μπορεί να έχουν διακυμάνσεις, ανάλογα με το περιεχόμενο της σελίδας. Όσο πιο συχνά αλλάζει, τόσο πιο πολλές οι διακυμάνσεις. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διαδικασία βελτιστοποίησης είναι διαρκής και όχι αποτέλεσμα μιας φοράς)